COM ARRIBAR A L’HOSTAL EL ESTUDIO, FINS AL CENTRE D’ALMANSA

Hostal el Estudio està situat al centre d’Almansa, al Carrer Méndez Núnyez, 44, a tres minuts del Mercat Central i del Carrer Corredera.

En Automòbil des de València o Alacant.

Quan passem la gasolinera, ens desviem a l’esquerar, per a entrar al centre de la ciutat.   Continuem pel Carrer Corredera, i quan veiem un supermercat CONSUM a la dreta, girem a l’esquerra i pugem el carrer Las Norias.   El quart boca carrer a la dreta és el carrer los Reyes, girem i al fons es troba el Hostal el Estudio.

Indicacions per arribar a l’hostal el Estudio.   En taronja, carrerrs amb més aparcament en les rodalíes.

En automòbil des d’Albacete o Madrid.

Hi han dos entrades possibles:

1. Per l’eixida Montealegre – Hellini ens adrecem cap al Polígon Industrial, pel carrer Madrid.   Passem tot el polígon, i al final trobem un semàfor i girem a la dreta.   És el passeig de la llibertat que duu a l’estació.

Quan veiem una tenda de movistar a la dreta, girem a l’esquerra pel carrer Niceto Cuento, i tot recte arribarem, després de passar un semàfor a la plaça Santiago Bernabeu, amb arbres.   La primera a l’esquerra està Méndez Núñez, i l’Hostal.

2. Per l’eixida Almansa-Ayora, tomen direcció Almansa.  Quan arribem a una rotonda amb una escultura de ferro, continuem recte, direcció centre ciutat, és l’avinguda d’Aiora, i continuen recte, costera amunt, fins arribar a un semàfor.

Continuem, i quan veiem una tenda de movistar a la dreta, girem a l’esquerra pel carrer Niceto Cuento, i tot recte arribarem, després de passar un semàfor a la plaça Santiago Bernabeu, amb arbres.   La primera a l’esquerra està Méndez Núñez, i l’Hostal.